CyberOne Endpoint Protection

Нашият 24/7 Оперативен център за сигурност ви дава най-ценния ресурс, за да се справите с кибер атака – бързина.

CyberOne SOC притежава технологиите, необходими за ефективно откриване, анализ и отговор при възникнала атака. Един от нашите най-добри инструменти за защита на крайни точки е Endpoint Protection услугата ни, която предоставяме посредством водещи компании като Malwarebytes и Comodo.
Независимо от големината на вашия бизнес, CyberOne SOC ще ви предостави ресурсите, от които се нуждаете, за да гарантира вашата сигурност.


CYBERONE Endpoint Protection

Защо компаниите се нуждаят от EDR или софтуер за Endpoint Protection?

Най-голямата заплаха в момента е рансъмуерът. Откриването на рансъмуер в бизнес мрежите е на по-високи нива от всякога, това се дължи най-вече на щамовете на рансъмуера Ryuk, Phobos, GandCrab и Sodinokibi, Darkmatter, REvil. Да не говорим за троянски коне като Emotet и други, които вкарват т.нар вторичен файл, съдържащ рансъмуер. По-тревожното е че не само големите имена, като компаниите от Fortune 500 биват жертви.

 

Организациите от всякакъв мащаб са цел на киберпрестъпни банди, които търсят големи резултати от компании с ценни данни в своята инфраструктура. Важното при тях е стойността на данните, а не големината на компанията. Местните власти, училищата, болниците и доставчици на услуги (MSP) е също толкова вероятно да бъдат жертва на изтичане на данни или зараза с рансъмуер.

Абонаментни планове

CyberONE Endpoint Protection

Вашата сигурност, вашият избор на защита.Endpoint Protection and Response

Лицензи за Endpoint Protection and Response софтуера за 1 устройство на година
84лв.
ПоръчайПрезентация

Презентация на услугата

бул. „Черни връх“ №51Д

София, България

Телефон за поддръжка
0882 600 493
Последвайте ни