Професионални услуги за киберсигурност

// Кои сме ние?

За CYBERONE и екипа

CYBERONE е малък и добре сплотен екип от около 10 човека, който вече над 5 години е заедно и работи по различни проекти, най-вече насочени в сферата на информационната сигурност и извършването на одити за киберсигурност.

Нашият екип се състои от изцяло технически хора, които са с дългогодишен професионален опит в IT сферата. Приоритет на всички нас е нещата да се случват по максимално педантичен и професионален начин.

Именно затова и решихме да създадем CYBERONE – да помагаме на други професионалисти да развиват своя бизнес по максимално ефективен и сигурен начин.

// Сертификати и умения

Какви сертификати имат специалистите от CYBERONE?

CCNA, PNPT, eCCPT, eWPT, eJPT, CSFPC, CNSS, ISO 27001 ISA, CEH, eCPTXv2, LPIC-1, OSCP, CHFI

Част от екипа има дългогодишен опит в провеждане на одити по информационна сигурност, пенетрейшън тестове, както и други професионални offensive security дейности. Нашите специалисти са сертифицирани от международни организации като ECCouncil, Offensive Security, ELearn Security (INE).

Компанията Кибер Уан ЕООД е сертифицирана по ISO 9001, ISO 27001 и ISO 20001 международни сертификати за качество и сигурност.

// Нашият офис и център по киберсигурност

Security Operation Center

От 2019 г. CYBERONE създаде собствен усъвършенстван Център за операции по сигурността в гр. София, България. Заедно с нашите израелски партньори се стремим да предоставяме качествени киберсигурност и ИТ услуги. Центърът за киберсигурност е с 24/7 оперативност, сървърно помещение, гарантиран интернет и телефония и резервно ел. захранване.

// Какво се опитваме да постигнем?

Нашата мисия...

С всяка изминала година киберсигурността става неизменна част от бизнес процесите на всяка една компания. Независимо дали работите с критична информация или не, вашата компания може да стане обект на целенасочена или случайна хакерска атака. Изграждането на информационна сигурност във вашата компания не е еднократно действие, а дълъг и сложен процес. Нашите специалисти ще се опитат да опростят този процес за вас. 

Злонамерените хакери не само, че могат да ексфилтрират данни и активи на компаниите, но също така имат достъп до огромни суми пари, поверителни финансови документи, договори и клиентски бази данни. Също така често успяват да получат пълен дистанционен контрол върху мрежите и системите на компанията. Това на практика означава, че те могат да проникнат навсякъде, да откраднат и манипулират документи, както и да блокират всички фирмени дейности.

Нашата мисия е ефективно да противодействаме на всякакви лица, които се опитват да извършват неоторизиран достъп, както и всякакви други злонамерени действия срещу активи на наши клиенти. Внедряването на иновативни системи за сигурност, както и постоянния процес по мониторинг и защита на нашите клиенти е приоритет №1 за нас.

// Приятели на CYBERONE

Нашите партньори