Професионални услуги за киберсигурност

// Иновативна защита за вашия имейл сървър

Email Security Gateway (ESG)

Имейл сървърът представлява една от най-критичните системи на днешните компании, стимулираща производителността, ефективността и спестяването на разходи. За съжаление, заедно с многото му предимства има значителни заплахи, които имат капацитета да компрометират вашата ИТ инфраструктура и да нанесат сериозни правни и финансови последици за вас и вашия бизнес.

Простият акт на отваряне на имейл или щракване върху линк може да компрометира работната станция, а освен че представлява и огромен риск за вътрешната мрежа на вашата компания, може също така да доведе и до опустошителни последици за вашите клиенти и партньори.

Системета за защита на имейл сървъри (SEG) е софтуер, използван за наблюдение на имейли, които се изпращат и получават. Софтуерът SEG е предназначен да предотвратява нежелани имейли и да доставя добри имейли без проблем. Съобщенията, които са нежелани, включват спам, фишинг атаки, злонамерен софтуер или измамно съдържание биват автоматично блокирвани, без възможност те да достигнат до служителите на вашата компания.

Друг слой защита, която системата предоставя е мониторирането и блокирането на доказано злонамерени домейни, IP адреси и изпращачи. 

// Безкомпромисна имейл защита

TitanHQ SpamTitan

SpamTitan Gateway е софтуер, с който може да блокирате всякаква нежелана поща, като в същото време предоставя на системните администратори обширни инструменти за контрол на пощенския поток и защита срещу нежелани имейли и зловреден софтуер. SpamTitan защитава вашия бизнес от заплахи, като управлява имейл трафика и регулира имейлите, които служителите получават, като блокира спам имейли, вируси, опити за фишинг, злонамерен софтуер и ransomware.

SpamTitan е решение за сигурност на имейл услуги, което защитава вашия бизнес, вашите служители и вашите клиенти. Решението е лесно за настройка и управление и предоставя сред многото си функции 99% откриване на спам, блокиране на вируси и зловреден софтуер, контрол на удостоверяването, изходящо сканиране, както и стабилни структури за отчитане и репортинг. Решението гарантира откриване на спам чрез многостепенен анализ за спам, включително; черни списъци в реално време (RBLs), списъци с домейни и линкове, които са открити в нежелани имейли (SURBLs), рамки за правила за изпращачи и Байесов анализ, Това заедно с нисък процент на грешки ви позволява да сте спокойни, знаейки, че вашите потребители никога няма пропуснат истински имейл и в същото време са защитени от спам имейли, фишинг и зловредни прикачени файлове.

// Ползи и добавена стойност за вашата компания

Ползи и възможности

Имейл защита

Разширената спам защита на SpamTitan защитава вашия бизнес, като блокира спам, вируси, злонамерен софтуер, ransomware и линкове към злонамерени уебсайтове от вашите имейли.

Доказано анти-спам решение

Факт е, че това е усъвършенствано и високоефективно решение за филтриране на нежелана поща. Той има 99% процент на улавяне на спам с много нисък процент на фалшиви положителни резултати.

Лесна защита на имейл

Настройката е много лесна и вашият бизнес ще види незабавни резултати. Нашите специалисти ще се справят с всичко - от настройка до управление, поддръжка и ежедневно/седмично отчитане.

Защита срещу фишинг

Може да предотврати whaling и фишинг атаки чрез сканиране на всички входящи имейли в реално време. Използват се десетки хиляди правила, както и глобално разузнаване на заплахи в реално време.

Бели и черни списъци

Има функционалност за бели и черни списъци, разширено отчитане, проверка на получателя и изходящо сканиране на имейли. Лесно блокиране или отблокиране на домейни, както и списъци с имейл адреси.

Двойна антивирусна защита

Двойна антивирусна защита, така че вашите служители да могат да бъдат напълно защитени от зловредни прикачени файлове . SpamTitan използва 2 различни AV доставчици за сканиране в реално време на всички файлове.

Защита от 0day атаки

SpamTitan е интегриран със системи за разузнаване на заплахи в реално време за защита от най-новите имейл фишинг кампании и злонамерен софтуер. Базата данни от разузнавателни системи се обновява на всеки час.

Сканиране на изходяща поща

SpamTitan сканира всички изходящи имейли както за нежелана поща, така и за злонамерен софтуер и блокира всички изпращачи, които могат да доведат до вкарване в черен списък на IP адреси на вашата организация.

Изтичане на информация

Системата има мощни правила за предотвратяване на изтичане на данни, за да предотврати вътрешна злоупотреба с данни от служители. Възможно е да се определят тригери за ключови думи, домейни или други филтри в зависимост от клиента.

Карантина

Всеки прикачен файл, който е маркиран като потенциално зловреден или рисков, автоматично се изпълнява в т.нар sandbox за допълнително потвърждение и анализ. Всякакви проблемни имейли също стоят в карантина.

Персонализируеми политики

Всеки потребител, домейн, домейн група и цялостна организация има свой собствен списък за блокиране или бял списък, както и политики. Множество политики могат да бъдат дефинирани за домейн, потребител или група потребители.

Автоматични доклади

Обширни и подробни отчети за карантина, позволяващи на клиентите да получат видимост върху своите имейл комуникации. Автоматизирано ежедневно, седмично или месечно отчитане според нуждите и конфигурацията на клиента.

Разширена защита от заплахи

ATP защитата на SpamTitan използва вградено байесово автоматично обучение и правила за защита срещу напреднали заплахи и развиващи се техники за кибератаки в реално време.

Защита от рискови файлове

Позволява блокиране на определени прикачени файлове по тип (спрямо политика), например ZIP файлове. Възможен е много подробен контрол и конфигурация в зависимост от вътрешните политики на клиента.

Специализирани RBL

SpamTitan включва топ 6 черни списъци за блокиране на заплахи в реално време, като гарантира, че всички изброени имена на домейни или URL адреси са отхвърлени или поставени под карантина. Можете също така да добавяте персонализирани RBL.

Разширена защита от заплахи

ATP защитата на SpamTitan използва вградено байесово автоматично обучение и правила за защита срещу напреднали заплахи и развиващи се техники за кибератаки в реално време.

Защита от рискови файлове

Позволява блокиране на определени прикачени файлове по тип (спрямо политика), например ZIP файлове. Възможен е много подробен контрол и конфигурация в зависимост от вътрешните политики на клиента.

Специализирани RBL

SpamTitan включва топ 6 черни списъци за блокиране на заплахи в реално време, като гарантира, че всички изброени имена на домейни или URL адреси са отхвърлени или поставени под карантина. Можете също така да добавяте персонализирани RBL.

REST API

Нашето решение има обширен API интерфейс, който ви позволява да се интегрирате с други продукти за сигурност като SIEM, SOAR и персонализирани системи за разузнаване на заплахи.

Проверки на изпращачи

SpamTitan използва множество правила за сигурност на изпращача. Всички входящи имейли се сканират за DNS, SPF, DKIM, DMARC и всички други хедъри и флагове за сигурност на имейлите, спрямо добрите практики.

Скалируемост

Скалирайте с разширяването на вашия бизнес. SpamTitan има капацитета да използва неограничени потребители и неограничени домейни и позволява администриране на много нива, вкл. потребител, домейн и групи от домейни.

Верификация на получателя

SpamTitan предлага редица техники за проверка на получателя. Някои от тях са динамична проверка на получателя (DRV), LDAP, базирана на списък или Regex. Конфигурацията става посредством DNS промени.

Лесно карантиниране

SpamTitan предлага начин за лесно управление на всички имейли в карантина с прости контроли за действия като Блокиране, Разрешаване или вкарване в Бял списък за всеки блокиран имейл.

Мултитенант GUI

SpamTitan има възможност да управлява проекти с множество компании, когато например има няколко дъщерни дружества в холдингова компания и всеки домейн/имейл сървър е самостоятелно защитен.

Множество възможности

Настройките за уеб удостоверяване ви позволяват да контролирате за всеки домейн какъв метод за удостоверяване ще се използва, когато потребител се опита да влезе. Поддържат се нормални пароли, LDAP, SQL, POP3 или IMAP.

Всичко се поема от нас

Чрез добавяне на усъвършенствана защита от SpamTitan и изцяло управлявана от нас, ИТ екипите могат да отделят по-малко време, фокусирано върху сигурността на имейлите, и повече време върху стратегическите приоритети, за да придвижат бизнеса напред.

Достъпно месечно таксуване

Решението е много достъпно, ефективно и лесно за използване, просто се конфигурира и забравяте за него. Възможно е да договорите с нас месечни плащания вместо предварителни годишни плащания и по този начин да управлявате лицензите си по-ефективно.

// Изключително лесно за внедряване и управление

Как работи системата?

Процес по внедряване на SEG