НИЕ ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИЯ БИЗНЕС

Докато постигате бизнес целите си, CyberOne ще се грижи за вашата сигурност.

Background

Кои сме ние?

Опитни. Отдадени. Различни.

CyberOne е на 100% фокусирана върху киберсигурността. Всъщност, това е всичко, което правим. Ние сме напълно отдадени в борбата срещу кибер заплахите, за да гарантираме, че нашите клиенти са напълно защитени.

CyberOne разполага с два security operations centers (SOCs), намиращи се в Израел и България, в които нашите специалисти наблюдават повече от 1 000 кибер заплахи всеки ден. Инвестирайки в най-добрите технологии и най-ярките гении в бранша, ние осигуряваме ефективно откриване, анализ и отговор на кибератака. Това означава, че ние идентифицираме атаката в момента, в който тя се случва и взимаме правилните мерки, за да премахнем риска за вас и вашите информационни системи.

А коя е най-добрата защита в наши дни? Тази, която осигурява конфиденциалност, интегритет и наличност. При това на разумна цена. Като лидер на пазара за киберсигурност в България, CyberOne комбинира технологичните иновации с човешкия интелект, за да развие пълния потенциал на вашата сигурност и защита.

Нашият бизнес модел

  • CyberOne предоставя надеждни решения за киберсигурност, независимо от големината на вашия бизнес.
  • CyberOne защитава 24/7/365 чрез два Оперативни центъра за сигурност в България и Израел, които се справят с повече от 1 000 кибер заплахи всеки ден.
  • Знанието за най-актуалните заплахи ни дава възможност да ви осигурим несравнима защита.

Нашият екип

Експертизата в сферата на сигурността е от съществено значение както за вашия бизнес, така и за нашия. Ето защо ние търсим най-ярките умове в индустрията, за да станат част от екипа на нашите Оперативни центрове за сигурност.

  • Нашите експерти прекарват часове наред в разследване и реакция при заплахи, за да може да надграждат защитите, които вашата организация получава.
  • Нашите етични хакери проверяват и оценяват състоянието на сигурността на вашите информационни системи, съдействайки ви да спазвате правилата за съответствие с националните и международни законодателни изисквания.
  • Нашите анализатори в Оперативните центрове за сигурност непрекъснато наблюдават вашите информационни системи, предупреждават ви и предприемат неотложни мерки при възникнали проблеми.
  • Нашите специалисти за реакция при инцидентите разбират и споделят вашето чувство за неотложност.
  • Нашите експерти по киберсигурностт си сътрудничат тясно с правителствени и частни организации, като участват в създаването на новите тенденции и стандарти в областта.

 

Презентация на компанията

бул. „Черни връх“ №51Д

София, България

Телефон за поддръжка
0882 600 493
Последвайте ни