CyberOne Sparkguard

Софтуерно решение за постоянен мониторинг на информационни системи, незабавно откриване и отговор при кибер инциденти.


Вземи оферта


Какво е CyberOne SparkGuard?

Защитете вашия бизнес с 24/7 мониторинг за сигурност и откриване на заплахи със CyberOne SparkGuard!

CyberOne SparkGuard е иновативно решение за защита от най-актуалните кибер заплахи. Той дава възможност да бъдете киберсигурни, без да инвестирате в наемане на служители и скъпи системи за сигурност.

CyberOne SparkGuard предлага денонощен мониторинг на вашата информационна инфраструктура, незабавно откриване на възникнали заплахи и бърза реакция от страна на нашите специалисти.


Ново поколение защита

CyberOne SparkGuard


24/7 проактивна сигурност

Експертите от нашия Оперативен център за сигурност денонощно защитават вашия бизнес. Те наблюдават вашите информационни системи за възникнали нередности и взимат неотложни мерки при кибер инциденти.

Background

Цялостно решение за мониторинг на сигурността

CyberOne SparkGuard предлага огромен набор от иновативни инструменти за сигурност в един цялостен продукт. Той надхвърля възможностите на много други системи за мониторинг, за да можем да ви предоставим най-доброто решение за централизирана видимост на сигурността на вашите информационни системи, което позволява ранно, ефективно откриване и неотложна реакция при възникнал инцидент.

Background

Откриване на най-актуалните заплахи

CyberOne SOC извършва непрекъснато тактическо разузнаване на най-актуалните заплахи в Интернет, в сътрудничество с един от най-добрите израелски Оперативни центрове за сигурност и неговите специалисти, за да можем да ви осигурим защита от ново поколение.

Background

Презентация

Презентация на услугата

бул. „Черни връх“ №51Д

София, България

Телефон за поддръжка
0882 600 493
Последвайте ни