CyberOne LiveProtect

CyberOne LiveProtect е цялостна система за мониторинг на сигурността на мрежата и предотвратяване на заплахи. Той открива опитите за пробив в реално време и незабавно ги възпира.


Поискай оферта

Какво е CyberOne LiveProtect?

Какво представлява услугата?

CyberOne LiveProtect инспектира мрежовия трафик, използвайки мощни инструменти за откриване на сложни заплахи и несъответствие с важните правила за сигурност. Той дава възможност за най-висока ефективност при предотвратяването на хакерски атаки и загуба на ценни данни.


Ново поколение защита

CyberOne LiveProtect


Анализ на сигурността

CyberOne LiveProtect събира, обобщава, индексира и анализира на данни за състоянието на сигурността, за да може да предостави на експертите в Оперативния център за сигурност възможността да откриват пробиви, заплахи и аномалии в обичайната работа на вашите информационни системи. Тъй като кибер заплахите стават все по-сложни, за бързо им откриване и отстраняване са необходими постоянен мониторинг и анализ на вашата сигурността в реално време. Ето защо нашият CyberOne LiveProtect осигурява необходимите възможности за мониторинг, анализ на получената информация и бърза реакция при необходимост.

Background

Реакция при кибер инциденти

CyberOne Live Protect дава възможност за незабавно откриване на опити за пробив в сигурността на информационни системи. При подобно събитие, нашите специалисти в Оперативен център за сигурност взимат неотложни мерки, за да защитят вас и вашия бизнес от злонамерени лица.

Background

бул. „Черни връх“ №51Д

София, България

Телефон за поддръжка
0882 600 493
Последвайте ни