CyberOne WAF

CyberOne WAF е защитна стена, която открива, блокира и докладва кибер атаки срещу сайтове и други уеб приложения.


Поискай оферта

Какво е CyberOne WAF?

Усъвършенствана и устойчива защита за вашия бизнес!

Опасностите в кибер пространството се развиват толкова бързо, че би било невъзможно за един бизнес често да нанася промени по своя сайт или уеб приложение, за да бъдат те напълно защитени.

Затова разработихме CyberOne WAF. Той защитава вашия сайт или уеб приложение от сложни хакерски атаки, които могат да доведат до загубата на чувствителни данни или дори на конрола върху целия ви уебсайт.Ново поколение защита

CyberOne WAF

и това не е всичко...

ЗAЩИТАВА ВАШИЯ БИЗНЕС

 

Атаките срещу уеб приложенията са невероятно чести и стават все по-сложни. CyberOne WAF ще предотврати хакерските набези срещу сайта или уеб приложението ви, за да може бизнес процесите ви да не прекъсват.

 

ЗАЩИТАВА ВАШИТЕ ДАННИ

 

Много от хакерските атаки срещу уеб приложения целят да откраднат чувствителна информация за вашия бизнес или вашите клиенти. Със CyberOne WAF ще защитите сайта и уеб приложенията си от злонамерени лица и ще блокирате атаките в реално време.

ЗАЩИТАВА ВАШАТА РЕПУТАЦИЯ

 

Вашата репутация може да бъде сериозно опетнена от хакерски атаки, които да доведат до загуба на доверието на вашите клиенти. CyberOne WAF ще възпре злонамерените лица и техните атаки, за да запази репутацията на вашия бизнес непокътната.


Background

бул. „Черни връх“ №51Д

София, България

Телефон за поддръжка
0882 600 493
Последвайте ни