CYBERONE CLEARNET

CyberOne ClearNet е най-добрият начин, по който да се отървете от досадните реклами, проследяващите тракери и да защитите компютъра си от опасните вируси в Интернет.


Поискай оферта

Какво е CyberOne ClearNet?

Сърфирайте по-бързо, по-сигурно и по- удобно със CyberOne ClearNet!

CyberOne ClearNet Ви дава възможност за защита от зловредно и безполезно интернет съдържание. Той комбинира иновациионни технологични инструменти за блокиране на реклами, защита на личната информация, предпазване от вируси и опасни уебсайтове, давайки ви много повече в сравнение с всеки друг подобен продукт.Ново поколение защита в Интернет

CyberOne ClearNet

и това не е всичко...

СИГУРНО СЪРФИРАНЕ В МРЕЖАТА

 

Защитава от злонамерани реклами и фишинг уебсайтове. CyberOne ClearNet проверява всеки уебсайт в световна база от данни и блокира потенциално опасните.

ЗАЩИТА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА

 

CyberOne ClearNet се бори с анализиращи и проследяващи тракери, които ви шпионират онлайн. Освен това, блокира бисквитките, може да скрие от тях вашия IP адрес и разполага с изобилие от функции за защита на личните данни.

БЛОКИРАНЕ НА РЕКЛАМИ

 

CyberOne ClearNet блокира всички видове реклами – видеата, изскачащите pop-ups реклами и банерите – всички те ще изчезнат. Благодарение на background филтрирането, всичко, което виждате, ще са чисти страници, пълни само със съдържанието, което ви интересува.

ЗАЩИТА НА ИНФОРМАЦИЯТА

 

В днешно време всичко в мрежата се опитва да открадне личните ви данни. CyberOne ClearNet има специален модул, който ще предотврати това.

ОНЛАЙН АНОНИМНОСТ

 

Вместо да криете личния си профил онлайн или да използвате VPN, ще може просто да се предпазите от всички тракери, които крадат личната ви информация.

РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ

 

CyberOne ClearNet защитава децата ви онлайн. Той блокира нецензурните материали и предоставя на родителите черен списък, в който могат да добавят или премахват уебсайтовете с неподходящо съдържание, за да могат да предоставят на децата си най-безопасното уеб преживяване досега!


Background
Презентация

Презентация на услугата

бул. „Черни връх“ №51Д

София, България

Телефон за поддръжка
0882 600 493
Последвайте ни